Kaskoforsikring, hvad er det, hvorfor og hvornår behøver jeg det og hvordan finder jeg den billigste? Få svaret her!

Kaskoforsikring er en tillægsforsiking du kan vælge når du tegner en bilforsikring eller forsikring af andre køretøjer som eksempelvis motorcykel. Med en kaskoforsikring er du bedre stillet økonomisk i tilfælde af ulykker hvor der kommer materialistiske skader på bilen, da denne vil gå ind og dække dele eller hele beløbet det koster at få bilet repareret.

Kaskoforsikring er en af de mest populære tillægsforsikringer når de kommer til forsikringer

Billigste kaskoforsikring du kan finde

Skal du til at tegne bilforsikring men har måske ikke fundet et forsikringsselskab som kan tilbyde en billig forsikring med både ansvar- og kaskoforsikring på bilen, så skal du måske overveje at prøve en tilbudstjeneste.

En tilbudstjeneste kan hjælpe dig på få minutter med at finde billigere kasko- og bilforsikring på få minutter, måden du gør det er på er, at du går ind på Tjenestetorvet.dk og indtaster dine oplysninger og behov til bilforsikring, samt oplysninger om bilen og din anciennitet.

Gå til Tjenestetorvet her og find den billigste kaskoforsikring.

Hvad er kaskoforsikring?

Kaskoforsikring er som nævnt, en forsikring du kan tegne sammen med din ansvarsforsikring, når du skal tegne bilforsikring. En kaskoforsikring er ikke lovpligtigt, det er kun ansvarsforsikring som er lovpligtigt på køretøjer i Danmark, da denne dækker personskader i tilfælde af ulykke.

Der findes i dag to typer kaskoforsikring, delkasko og fuld kasko. Fuld kasko kaldes dog blot for kasko og er den forsikring af de to, som dækker mest og er dermed selvfølgelig også den dyreste.

Hvad koster kaskoforsikring?

Kaskoforsikring kan være særdeles dyrt, generelt så kan være forsikringer være rigtigt dyre, da det er store summer penge der skal dækkes.

Når er forsikringsselskab skal forsikre en bil til en værdi af 500.000 kr. så er det klart at de skal tjene mange penge for at kunne dække dette beløb hvis du skulle totalskade bilen og de må udbetale penge til en helt ny bil.

Krav til kaskoforsikring?

Selvom det i Danmark ikke er lovpligtigt på nogen vis at tegne en kaskoforsikring, så kan du blive betinget at have kaskoforsikring hvis du skal låne penge til at købe bil, kravet vil blive stillet af din låneudbydere, altså lånefirmaet som låne dig pengene til at købe bil.

I tifælde hvor du ikke har råd til en bil som du ønsker at erhverve dig, så kan du gå i banken eller til en lånefirma og låne pengene til at købe bilen, men hvis du ikke har utrolig god kreditværdighed, så kan det være at banken eller lånefirmaet ønsker at have pant i bilen, pant i bilen betyder at du skal tilbagelevere bilen hvis du misligeholder dit lån til banken eller lånefirmaet. Men her kan långiver komme i klemme, for hvis du kører galt og ødelægger bilen uden kaskoforsikring, så har de ingen sikkerhed i at få pengene tilbage hvis du misligeholder dit lån, dermed kan du blive pålagt at tegne kaskoforsikring hvis du skal låne pengene.

Hvor kan man få kasko?

Alle forsikringsselskaber som tilbyder bilforsikring har som regel også kaskoforsikring som tillægsforsikring.