Innholdsfortegnelse

En ansvarsforsikring er en lovpligtig forsikring at tegne hvis man ønsker at bruge sin bil på de danske veje

Ansvarsforsikring er lovpligtig og en forsikring du skal tegne hvis du ønsker at benytte din bil på de danske (og udenlandske) veje. En ansvarsforsikring dækker kun personskader på andre mennesker og dækker altså ikke materialistiske skader på bilen, ønsker du dækning af eventuelt økonomisk tab så må du tegne bilforsikring med kaskoforsikring i tillæg.

Billigste ansvarsforsikring du kan finde

Skal du til at tegne bilforsikring men har måske ikke fundet et forsikringsselskab som kan tilbyde en billig forsikring til bilen, så skal du måske overveje at prøve en tilbudstjeneste.

En tilbudstjeneste kan hjælpe dig på få minutter med at finde den billigste ansvarsforsikring på få minutter, måden du gør det er på er, at du går ind på Tjenestetorvet.dk og indtaster dine oplysninger og behov til bilforsikring, samt oplysninger om bilen og din anciennitet.

Gå til Tjenestetorvet her og find den billigste ansvarsforsikring.

Hvad er en ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikring er en del af det generelle forsikringssystem for risikofinansiering for at beskytte køber mod risikoen for forpligtelser pålagt af retssager og lignende krav, og beskytter sikrede, hvis køber sagsøges for skader, der falder ind under forsikringspolicens dækning.

Hvad dækker ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikringen dækker skader på personer, uden beløbsgrænse, og skader på andres køretøjer, bygninger og genstande for op til 100 mio. kroner. Skader på egen bil er ikke dækket af ansvarsforsikringen. For at få dette dækket skal du enten have en delkasko, som dækker nogle skader, eller en kaskoforsikring.

Hvad koster ansvarsforsikring?

Prisen på en ansvarsforsikring kan variere meget, men normalt skal du regne med at betale et sted mellem 1.000 og 3.000 kroner afhængig af din anciennitet og skadeshistorie. Vælger du ansvarsforsikring med kasko eller delkasko kan prisen på bilforsikring dog hurtigt løbe op i 5000 kroner eller mere.