About Us

Annoncering på Verusam

Verusam er en forbrugertjenste- og guide i lånebranchen. Vi hjælper danske privatpersoner og virksomheder med at finde de bedste og billigste lån, hurtigst muligt. Vores tjeneste er 100% gratis og bliver årligt besøgt af tusindvis af danskere som søger information om lån eller lånetilbud, dette kan jeres virksomhed drage nytte af, gennem annoncering på vores hjemmeside.

Verusam tilbyder relevante virksomheder at markedsføre sig på vores platform. Afhængig af hvilken type samarbejde og markedsføring i ønsker, har vi en række forskellige pakker og tilbud vi kan tilbyde.

Er du interesseret i at annoncere på Verusam, skal du kontakte annonceansvarlig Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com. Du kan også læse mere om virksomheden bag Verusam på Fonviggroup.dk.

Samarbejdspartnere.

Capitis

Private clients

“Jeg skulle på en spontan rejse til udlandet og skulle finde det bedste lån, det fandt jeg gennem Verusam, anbefales.”

Charlotte, Lånefirma

Ohms Energi

Entrepreneurs

“Da jeg skulle renovere derhjemme stod kontoen ikke til at bære hele budgettet, med Verusam fandt jeg det lån som passede mig perfekt og jeg har nu fået nyt køkken.”

Claus, Virksomhedsejer

GUI Group

Professional Firms

“Verusam hjalp mig og min virksomhed med af finde finansering på en innovativ og smart måde, som jeg ikke kendte til før jeg fandt det hos Verusam.”

Dennis, Iværksætter

FAQs.

Få svar på ofte stillede spørgsmål om annoncering på Verusam i vores FAQ-sektion.

Kan man annoncere på Verusam?

Ja, du kan sagtens annoncere på Verum, det eneste du skal gøre er at tage kontakt for at få et tilbud på annoncering.

Hvad koster annoncering?

Vi har ingen faste priser på annoncering, kontakt annoncechef Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com for at få et tilbud på annoncering.

Hvordan annoncere man på Verusam?

Ønsker du at annoncere på Verusam, skal du kontakte annoncechef Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com eller bruge kontaktformularen, du finder på vores kontaktside.

Bliv partner med Verusam

Kontakt os for samarbejde.