Få gratis tilbud på lån

Og spar tid på låneansøgninger, du sender blot én.

*Priseksempel: Samlet kreditbeløb 200.000 kr. – Løbetid 120 mdr. – Variabel debitorrente 7% – ÅOP 7.23% – Etb. omk. 2.000 kr. – Samlet tilbagebetaling: 280.260 kr. – Samlede kreditomkostninger: 80.260 kr. – 14 dages fortrydelsesret

Udvalgte lånefirmaer- og tilbud

Vi har samlet 3 forskellige lånetilbud- og eksempler til dig, fra 3 forskellige banker og låneudbydere i Danmark. Tryk på knappen under lånefirmaet for at læse mere om hvilke lån de kan tilbyde dig.

Sammenlign lån og få det billigste og bedste lån i dag

Når du vælger at låne penge, som må du som regel betale både lånet tilbage og løbende rente, samt eventuelle gebyrer som etableringsgebyr og hvad ellers lånefirmaerne finder på. Hvis du gerne vil låne penge i dag og ønsker at finde de billigste lån med den laveste rente, så kan du med stor sandsynlighed finde attraktive og billige lån gennem vores samarbejdspartnere.

Foruden Leasy, Ferratum og Caspher, så er vi også partneret op med sammenligningstjenesten Lendo.dk som er en gratis tjeneste for dig der ønsker tilbud på lån fra flere forskellige banker og låneudbydere.

På sammenligningstjenesten Lendo kan du indhente tilbud på privatlån, samlelån og billån. Lendo samarbejder med ialt 17 forskellige banker og lånefirmaer i Danmark og kan derfor hjælpe dig med at sammenligne lån, så du kan finde og vælge det billigste og bedste.

Sammenligning af lån

1.

Ansøg om lån

Vælg det lån du ønsker og udfyld en låneansøgning på få minutter.

2.

Sammenlign lån

Når du har indsendt din ansøgning, vil du kort efter modtage lånetilbud fra bankerne.

3.

Vælg dit lån

Vælg det lånetilbud der passer dig bedst, eller lade være, det er helt uforpligtende.

Artikler & guides om lån

Hvis du skal låne penge, hvad end det er til en ny bolig, eget forbrug eller måske en ny bil, så er den absolut bedste og hurtigste måde at finde det billigste og bedste lån på, ved at sammenligne flere forskellige lånetilbud fra forskellige låneudbydere i Danmark og vælge det som passer dig og din økonomi bedst.

Hos Verusam har vi sat os for at finde alle de bedste lån i Danmark og levere dem til dig på en overskuelig og enkel måde. Her på siden kan du finde mange af de danske banker og långivere som tilbyder lån til privatpersoner i Danmark og som du kan ansøge om lån hos.

Skal du låne penge til din virksomhed, må du ansøge om et erhvervslån og ikke et privatlån, dette kan du også læse mere om hos os og vi hjælper dig på vej med nyttig information og vejledning til hvordan du ansøger om et lån til din virksomhed.

Når du ansøger om lån er der ingen garanti for at dette bliver godkendt, hvis du låneansøgning bliver afvist vil du ikke få oplyst hvorfor, da det er op til hver enkelt bank og hver enkel långiver at sætte deres egne vilkår og betingelser for godkendelse af lån til privatpersoner.

Hvis din låneansøgning hos en bank eller en långiver ikke bliver godkendt, så kan du altså prøve at søge hos en anden og være heldig at få denne ansøgning godkendt.

Hos Finansielle Eksperter kan du enkelt og let indhente flere lånetilbud fra flere forskellige banker og låneudbydere i Danmark ved blot at udfylde én låneansøgning, på denne måde kan du spare tid og energi når du skal ansøge om lån, da du blot skal lave én ansøgning, fremfor en til hver enkelt lånudbyder.

Sammenligning af lån

Find de billigste og bedste lån med vores lånesammenligning. Du kan sortere lån efter laveste rente eller mest populære lån. Du kan også vælge din alder og dit ønskede lånebeløb og få vist de långivere som kan tilbyde dig lån.

Hvor kan man låne penge?

Afhængig af hvad du skal låne penge til, er der forskellige steder du kan gøre det. Der er nemlig stor forskel på hvad pengene skal bruges til. Skal du låne penge til eget forbrug, kaldes dette et forbrugslån og her vil renten som regel være en del højere end hvis du eksempelvis skulle låne til en bolig, da der ikke stilles nogen sikkerhed, kan du derimod stille sikkerhed i noget, eksempelvis bolig eller en bil du ejer, så kan du mest sandsynlig få lån til en lavere rente og dermed lavere omkostninger. Hos Lendo og Finansielle Eksperter kan du indhente lånetilbud fra forskellige lånefirmaer i Danmark, tjenesten er 100% gratis og uforpligtende.

Skal du låne penge til bolig og har mere end 20% i egenkapital kan du låne de resterende 80% i en realkredit, her stilles der sikkerhed i boligen og du kan her låne penge til en vældig fordelagtig rente med en lang løbetid.

Hvor er det billigst at låne penge?

Det billigste sted at låne penge til forbrug er i banken, men her er det også vanskeligt, da kravene er større. Skal du låne penge til køb af bolig så er et realkreditlån det billigste, dette er fordi der stilles sikkerhed i den bolig du køber og der kan derfor lånes penge til en lavere rente.

Ønsker du at låne penge til eget forbrug men ikke vil eller kan låne i banken, så kan du bruge en af de mange tjenester som Finansielle Eksperter eller Lendo til at indhente og sammenligne priser på lån og vælge det billigste, dette er den absolut hurtigste og bedste måde at finde det billigste lån på.

Hvor kan man låne penge trods RKI?

Ikke alle kan få lån og hvis du har misligholdt gæld eller ubetalte regninger, så kan det være du er blevet registreret i gældsregistreret RKI. Er du registreret i RKI, kan det være meget besværligt at optage lån, der er dog enkelte aktører som tilbyder lån trods RKI, men der er bestemt ingen garanti for dette.

Hvis du er registreret i RKI og ønsker at låne penge, vil jeg på det stærkeste anbefale dig først og fremmest at få udbedret dine aktive sager og dermed få dig selv slettet fra RKI-registret. Dette sker helt automatisk, men det er en rigtig god idé at gemme kvitteringer på du har nedbetalt gæld og ubetalte regninger og sende en påmindelse til gældende virksomheder og myndigheder om at dit udestående faktisk er blevet betalt, herefter skal du blive slettet og dermed skulle sandsynligheden for at kunne optage lån stige markant.

Find lån trods RKI

Hvad koster det at låne penge?

Det er bestemt ikke gratis at låne penge, men det behøver faktisk heller ikke at være så dyrt. I dag er rente så lav at de fleste med en sund økonomi kan låne penge uden at det koster alverden.

Hvad det koster dig at låne penge, afhænger af hvor meget du kan stille i sikkerhed, da banker, lånefirmaer og långivere ser på dette som en pant hvis du misligholder dit lån eller ikke kan tilbagebetale lånet indenfor aftalt tid. Her er långiver sikret at få sine penge tilbage, da de kan indkræve panten du har skrevet som sikkerhed. Når långiver har denne sikkerhed, kan de samtidig tilbyde en lavere og mere fordelagtig rente til dig, hvilket betyder du kan låne penge til lavere omkostninger.

I Danmark er der lovkrav om at lånfirmaer som markedsfører lån og lignende tjenester fremviser et låneeksempel med de totale låneomkostninger, du kan med andre ord meget let og hurtigt se hvad det ville koste at låne hos dem.

En anden måde at finde ud af hvad det ville koste dig at låne penge er ved at benytte en låneberegner, med en låneberegner kan du indtaste dine oplysninger og dit ønskede lånebeløb og derefter se hvad dette ville koste dig i låneomkostninger.

Hvorfor kan jeg ikke låne penge?

Det kan være mange grunde til at du ikke kan låne penge og dine låneansøgninger hos banker og andre låneudbydere bliver afvist. Det er op til hver enkelt bank og låneudbyder at sætte rammerne for hvornår og hvem de tilbyder lån til, som regel er det en automatiseret proces hvor en række betingelser, vilkår og økonomisk velstand skal være opretholdt for at et lån tilbydes.