Hvad er Verusam?

Verusam er en skandinavisk online forbrugerservice, der har til formål at gøre det nemmere og overskueligt at finde attraktive og billige lån online. Vores service er 100 % gratis og understøttet af vores partnere. Hjemmesiden indeholder derfor annoncelinks og indhold.

Hvad står bag Verusam?

Verusam består af et unikt team af web- og marketingeksperter og dygtige forskere og indholdsproducenter, der arbejder for eller med Fonvig Group.

Kan man låne penge hos Verusam?

Nej, du kan ikke låne penge hos Verusam. Vi er en gratis forbrugertjeneste der forbinder virksomheder med annoncører og tilbyder derfor ikke vores egne produkter og tjenester.

Kan man annoncere på Verusam?

Ja, Verusam er en populær hjemmeside som har til formål at fremme gode produkter og tjenester fra tillidsfulde virksomheder. Vi tilbyder derfor annoncering på vores hjemmeside til attraktive priser.

Hvem ejer Verusam?

Verusam er et brand tilhørende det norske web- og marketingbureau Fonvig Group, grundlagt og ejet af den danske iværksætter Steffen Fonvig. Fonvig Group er baseret i Oslo, Norge og er en registreret virksomhed i Norge.

Hvordan kontakter man Verusam?

Du kan kontakte Verusam på mail ved at skrive til kontakt@verusam.dk eller bruge vores kontaktformular, du finder på kontaktsiden. Har du spørgsmål vedrørende annoncering, skal du skrive til annoncechef Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com.