About Us

Annoncering på Verusam

Verusam er en forbrugertjenste- og guide i lånebranchen. Vi hjælper danske privatpersoner og virksomheder med at finde de bedste og billigste lån, hurtigst muligt. Vores tjeneste er 100% gratis og bliver årligt besøgt af tusindvis af danskere som søger information om lån eller lånetilbud, dette kan jeres virksomhed drage nytte af, gennem annoncering på vores hjemmeside.

Verusam tilbyder relevante virksomheder at markedsføre sig på vores platform. Afhængig af hvilken type samarbejde og markedsføring i ønsker, har vi en række forskellige pakker og tilbud vi kan tilbyde.

Er du interesseret i at annoncere på Verusam, skal du kontakte annonceansvarlig Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com. Du kan også læse mere om virksomheden bag Verusam på Fonviggroup.dk & Fonviggroup.no.

Hvad koster annoncering?

Vejledende priser på annoncering.

Annoncering basis

DKK2000

Annoncering premium

DKK3500

Kan man annoncere på Verusam?

Ja, du kan sagtens annoncere på Verum, det eneste du skal gøre er at tage kontakt for at få et tilbud på annoncering.

Hvad koster annoncering?

Vi har ingen faste priser på annoncering, kontakt annoncechef Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com for at få et tilbud på annoncering.

Hvordan annoncere man på Verusam?

Ønsker du at annoncere på Verusam, skal du kontakte annoncechef Steffen Fonvig på Steffen@fonvig-group.com eller bruge kontaktformularen, du finder på vores kontaktside.

Hvorfor annoncerer på Verusam?

Verusam er en populær økonomiblog med mange månedlige læsere og vi får ofte nye besøgende fra Google gennem vores arbejde med SEO. Annoncering på Verusam er dermed en oplagt mulighed for dig der ønsker at styrke dit brand.