Om Verusam.

Det er dyrt at leve, og det kan være svært at komme igennem livet uden et eneste lån. På trods af at det optimale ville have været ikke at låne penge, er det virkeligheden, og det er netop denne grund til, at Verusam eksisterer.

Verusam er en gratis online lånetjeneste, der sammenligner priser og tilbud på lån i Norge og hjælper nordmænd med at blive gældfrie. Verusam er annoncefinansieret og hjemmesiden er at betragte som annoncering. Vi er afhængige af at være den bedste udlåns- og forbrugerservice inden for penge og økonomi for private såvel som selvstændige.

Verusam blev første gang lanceret i 2022 af den danske iværksætter Steffen Fonvig, der gennem sit web- og marketingbureau Fonvig Group med hovedkontor i Oslo etablerede brandet og hjemmesiden Verusam, som vi kender det i dag. Verusam er et skandinavisk mærke, der findes i Danmark, Norge og Sverige.

Our Mission

Impressum

Virksomheden bag Verusam.

Verusam er et Skandinavisk brand som er udarbejdet af den danskstiftede og norskdriftede web- og markedsføringsvirksomhed ved navn Fonvig Group. Fonvig Group blev etableret i Danmark tilbage i 2013 af den velkendte danske iværksætter Steffen Fonvig og har sidenhen flyttet virksomheden til Oslo, Norge hvor indehaver selv er flyttet til.

Virksomhedsnavn: Fonvig Group

Virksomhedsadresse: Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge

Organisationsnummer: NO-925414506

E-mail: Steffen@fonviggroup.com

Telefon: (+47) 466 333 85

Vores værdier.

Verusam er ikke bare endnu en hjemmeside, vi er et dedikeret team der i fællesskab arbejder med en vision om at gøre det enklere at have styr på privatøkonomien. Vi deler også fælles værdier med vores organisation Fonvig Group om at øge livskvaliteten til den enkelte så vel som have en grønnere blik på fremtiden.

Lovligt

Kun testede og godkendte leverandører anbefales

For alle

Vores tjeneste er for alle der ønsker bedre privatøkonomi

Altid opdateret

Hjemmesiden holdes opdateret dagligt

100% gratis

Verusam er 100% gratis for altid.

Organisationer & virksomheder

Vi søtter.

Om Verusam
Om Verusam
Om Verusam
Om Verusam
Om Verusam
Om Verusam
Om Verusam
Om Verusam
Om Verusam
Om Verusam