Om Verusam.

Det er dyrt at leve, og det kan være svært at komme igennem livet uden et eneste lån. På trods af at det optimale ville have været ikke at låne penge, er det virkeligheden, og det er netop denne grund til, at Verusam eksisterer.

Verusam er en gratis online lånetjeneste, der sammenligner priser og tilbud på lån i Norge og hjælper nordmænd med at blive gældfrie. Verusam er annoncefinansieret og hjemmesiden er at betragte som annoncering. Vi er afhængige af at være den bedste udlåns- og forbrugerservice inden for penge og økonomi for private såvel som selvstændige.

Verusam blev første gang lanceret i 2022 af den danske iværksætter Steffen Fonvig, der gennem sit web- og marketingbureau Fonvig Group med hovedkontor i Oslo etablerede brandet og hjemmesiden Verusam, som vi kender det i dag. Verusam er et skandinavisk mærke, der findes i Danmark, Norge og Sverige.

Our Mission

Vores mission

Vi hjælper enkeltpersoner og virksomheder med at identificere deres økonomiske behov.

Jysk Erhvervslån
Bank Norwegian
Ferratum
Nordic Lån

Vores værdier.

Verusam er ikke bare endnu en hjemmeside, vi er et dedikeret team der i fællesskab arbejder med en vision om at gøre billige lån mere tilgængeligt for alle.

Lovligt

Du finder kun danske og godkendte udbydere

For alle

Vores tjeneste er for alle

Altid opdateret

Siden opdateres løbende hele året

Gratis

Vores tjeneste er 100% gratis

Mød teamet.

Steffen

Steffen Fonvig

Webmaster

Steffen er stifteren og ejeren af web- og markedsføringsvirksomheden Fonvig Group som står bag det Skandinaviske brand Verusam. Han er også webmaster på Verusam.dk og er den annonce- og økonomiansvarlige for hjemmesiden.

Tiril Eriksen

Kristine Eriksen

Redaktør

Kristine har stor erfaring fra regnskabsbranchen og er uddannet cand.merc. i økonomi i 2018. Kristine står for indholdsproduktionen på Verusam.dk.

Leif Gunnerson

Leif Gunnerson

Markedsføringsansvarlig

Leif har stor erfaring med og kundskab omkring digital markedsføring og er uddannet markedsføringsøkonom i 2017. Leif står for den kort- og langisgtede markedsføringsstrategi og implementering af denne for Verusam i hele Skandinavien.

About Us

Karrierer

Vil du være en del af vores team?

Verusam og virksomheden bag, Fonvig Group, er i konstant udvikling og vi søger hele tiden nye spændende kollegaer til vores virksomhed. Du finder stillingsannoncer, ledige stillinger og muligheder for samarbejde på vores virksomheds hjemmeside.