Få gratis tilbud på forsikring

Og spar tid på at søge hos hvert enkelt forsikringsselskab.

Gør som 350.000 andre danskere og indhent tilbud på forsikring. Med tilbudstjenesten Tjenestetorvet.dk kan du indhente gratis og uforpligtende tilbud på forsikring. Tjenestetorvet samarbejder med forsikringsselskaber som Codan, Alm. Brand, Gjensidige, If og Topdanmark og det vil være disse som sender dig tilbud på forsikring.

Læs mere om de mest almene forsikringer

Her kan du læse mere om de mest almene forsikringer som tegnes i Danmark.

Hedvig

Danmarks nyeste og billigste forsikringsselskab

Hedvig er et relativt nyt forsikringsselskab i Danmark som tilbyder private en række forsikringer. Forsikringsselskabet har gjort det med forsikringer nemt, og skulle du få en skade eller komme ud for en ulykke, registrerer du blot dette i deres digitale system og du får derefter hurtig dækning.

Forsikringsselskabet har ikke alle forsikringer, men byder på særdeles billig forsikring når det gælder indbo-, ulykkes-, og rejseforsikring.

Som studerende kan du få 20% studierabat på dine forsikringer og samtidig drage nytte af deres samleforsikringer, som indeholder alle de væsentlige forsikringer du som studerende har brug for.

Indboforsikring
Al den dækning du har brug for – lige ved hånden. Til dig, dit hjem og dine ejendele både hjemme og ude.

Indbo & Ulykke
Med Hedvig Indbo & Ulykke får du en pakke med omfattende dækning, der passer til dine behov, og til en overkommelig pris. Tilmeld dig online på få minutter – og bliv dækket med det samme.

Indbo, Ulykke & Rejse
Med Hedvig Indbo, Ulykke & Rejse får du adgang til en pakke med stor dækning, der passer til dine behov og til en overkommelig pris. Tegn en forsikring online på få minutter. Bliv dækket øjeblikkeligt.

Forsikringer er til for ikke at blive brugt

Forsikringer er ikke noget man nødvendigvis har fordi man tror eller håber man får det brugt, men derimod er sikring man har når uheldet er ude.

Forsikringer deler mange ligheder med a-kasse som er en social sikring eller økonomisk sikring, det samme kan mange sige om forsikringer, da de ofte sikre din økonomi og levestand, når uheldet er ude.

Der er stor forskel på forsikringer og forsikringsselskaberne, her tænkes der både på hvilke type forsikringer man kan få, hvad de dækker samt lovpligtige, burde have og frivillige.

Lovpligtige forsikringer er som navnet tilsiger, forsikringer du skal have. Der er ingen forsikringer du skal have hvis du ikke erhverver dig noget. Hvis du derimod erhverver dig en bil, en hund eller et hus, så kan der være forsikringer du i henhold til loven, skal have.

Forsikringer

Artikler & guides om forsikringer

Hvad er en forsikring?

Forsikring er en ordning, hvis formål er at erstatte økonomisk tab forårsaget af hændelige, uforudsete hændelser, såsom tyveri, brand, bil- og flyulykker, skibsforlis, naturkatastrofer, ulykker, dødsfald og skader påført en anden person eller andens ejendom. Forsikringer har også til formål at sikre dig mod enorm gæld ved personskade på andre mennesker, eksempelvis er en ansvarsforsikring er sikkerhed for dig mod at skulle betale enorme mængder med penge i tilfælde af skade.

Grundtanken i alle forsikringer er, at mange er udsat for samme type risiko for økonomisk tab. Det kan derfor med fordel melde sig ind i en forening, et forsikringsselskab, for at fordele tabene imellem sig og dermed udligne risikoen. Eventuelle tab overføres fra den berørte person til fællesskabet. Alle ved, at der sker skader, men ikke hvem det sker for.

Hvad koster forsikring?

Prisen på forsikring varierer både fra forsikring til forsikring og ikke mindst fra selskab til selskab. Det er derfor svært at sige hvad en forsikring koster, den enkleste måde at finde ud af hvad en koster på er ved at benytte en tilbudstjeneste til at indhente tilbud på forsikring og se hvilken pris du kan få på de forsikringer du behøver. Som tommelfingerregel er det billigst at samle sine forsikringer ét sted, da du kan opnå samlerabat.

Hvor kan jeg se alle mine forsikringer?

Der findes desværre ikke på nuværende tidspunkt en tjeneste hvor du kan se alle dine forsikringer. Den eneste måde du kan se dine forsikringer online på er ved at logge ind hos det forsikringsselskab eller de forsikringsselskaber du har tegnet forsikring hos. Har du dine forsikringer samlet et sted, vil du kunne se alle dine forsikringer hos forsikringsselskabet.

Når du tegner forsikring hos et forsikringsselskab vil du normalvis også få tilsendt forsikringspolicen i printet format, dette er en god idé at passe på og ikke smide ud.

Hvilke forsikringer skal man have?

Som tommelfingerregel, så har politikerne valgt at gøre forsikringer lovpligtige hvis du er erstatningspligtig og det anslåes at i værste tilfælde du ville stå med en enorm gæld du aldrig ville kunne betale tilbage.

Ejer du eksempelvis en hund, så er du erstatningspligtig for de skader som din hund forårsager, din hund kan eksempelvis være skyld i en trafikulykke hvor der sker materialistisk såvel som person skade for flere millioner af kroner, disse vil du som ejer da være erstatningspligtig til og det er derfor lovpålagt at have forsikring på sin hund.

Læs mere om lovpligtige forsikringer

Det kan være svært at finde hoved og hale i hvilke forsikringer man skal have og hvilke som er lovpligtige. Her på siden kan du læse mere om hvilke forsikringer du skal have, hvilke forsikringer du bør have og hvilke forsikringer du ikke behøver.

Vi hjælper dig også med at finde de billigste forsikringsselskaber og forsikringer online, helt enkelt og 100% gratis.

Den eneste forsikring du er lovpålagt at have er en ansvarsforsikring hvis du har en bil du ønsker at benytte på de offentlige danske veje, alle andre forsikringer er valgfrie, det anbefales dog at du forsikre dig selv på rejse, i fritiden og ikke mindst din bolig. Disse tre forsikringer kaldes for rejseforsikring, fritids- og/eller ulykkesforsikring og indbo- eller husforsikring. Med disse tre forsikringer er du ganske godt dække ind, både hjemme og ude.