Innholdsfortegnelse

Regnskab er en systematisk registrering, analyse, fortolkning og præsentation af finansiel information. Et virksomhedsregnskab kan udføres af én person i en lille virksomhed eller af forskellige personer i store virksomheder eller organisationer, som et alternativ kan man også udlicitere hele eller dele af regnskabet til en ekstern virksomhed som kaldes for en revisions- eller bogføringsvirksomhed.

I denne artikel vil vi gå i dybden med hvad et regnskab er og fortælle om de mange fordele ved at

Indholdsfortegnelse

Hvad er et regnskab?

Formålet med et regnskab er at have et økonomisk overblik over en given økonomi, hvad end det er et virksomhedsregnskab eller regnskab over privatøkonomi også kaldet for et privat budget.

Regnskab er den måde, en virksomhed holder styr på sin drift. Revisorer analyserer virksomhedens økonomi, så ejeren kan træffe bedre beslutninger. Disse oplysninger er organiseret i rapporter, der viser en virksomheds økonomiske sundhed. Regnskab hjælper virksomhedsejere med at opfylde deres overholdelsesforpligtelser. Det hjælper dem også med at træffe smarte beslutninger med deres penge.

Hvad er et regnskab i virksomhed?

a

Hvad bruger man et regnskab til?

a

Hvad er med i et regnskab?

a

Hvad skal der være i et regnskab?

a

Sådan laver du dit eget virksomhedsregnskab gratis

Virksomhedsregnskab i små- og mellemstore virksomheder kan ofte udføres hel- eller delvis ”in-house” ved hjælp af et gratis regnskabsprogram som eksempelvis Dinero regnskab eller Billy.

Opsummering

a

FAQs – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finne regnskapsfører?

a