Innholdsfortegnelse

De fleste foreninger i Danmark er ganske små og selv hvis du har mellemstor en af slagsen hvor du eller i skal stå for regnskabet, så er det på tide at skaffe sig et regnskabsprogram til denne opgaven. Det fantastisk ved det hele er at der findes flere forskellige regnskabsprogrammer som er 100% gratis at bruge, for altid.

Er du eller i på jagt efter et regnskabsprogram til jeres forening vil jeg anbefale Billy regnskabsprogram, da dette er 100% gratis og har alle de funktioner som en forening behøver for at bogføre og lave regnskab.

Det er ikke kun Billy regnskabsprogram som er gratis og velegnet til foreninger, her tænker jeg selvfølgelig særligt på Dinero regnskabsprogram som er iværksætternes regnskabsprogram, udviklet af den velkendte iværksætter Martin Thorborg. Så hvis i har behov for et godt og gratis regnskabsprogram til jeres forening så er Dinero regnskabsprogram bestemt et godt valg.

Gratis regnskabsprogrammer til foreninger

Der er hovedsageligt to fakturerings- og bogføringsprogrammer som er gratis at benytte i Danmark og som også kan benyttes til foreninger, hvad end størrelsesorden i har. Om det er en lille eller en stor forening, så skal nedenstående regnskabsprogrammer kunne tackle opgaven.

Dinero regnskab

Danmarks bedste online regnskabsprogram

Dinero regnskab er én af Danmarks største regnskabsprogrammer og værktøjer til online bogføring og fakturering. Regnskabsprogrammet er

Dinero er udviklet af iværksættere for iværksættere og er dermed et oplagt valg af regnskabsprogram som iværksætter i Danmark.

Tidligere gik Dinero under navnet ”Dinero regnskabsprogram” men grundet deres massive udvikling har de ændret navn til ”Dinero regnskab”. De har blandt andet gjort det mulig at få virksomhedens regnskab udarbejdet af Dinero, så du slipper for at rode med det selv. Dinero har med andre ord egne bogholdere som bogfører din indtægter og udgifter, afstemmer i banken, indhenter manglende bilag, beregner moms og årsregnskab. Bogføring pågår løbende således du hele tiden kan følge med.

Så hvad end du er på jagt efter et gratis regnskabsprogram eller et komplet regnskabsprogram inklusive bogholder, så er Dinero det absolut bedste sted.

Billy

Danmarks nemmeste regnskabsprogram

Billy er det andet gratis regnskabsprogram som findes i Danmark og er på lig fod med Dinero et regnskabssystem udarbejdet af og for iværksættere og selvstændige i Danmark. Regnskabsprogrammet har stort fokus på det at gøre det enkelt og let at føre regnskab, hvad end du vil sende fakturaer, bogføre regninger eller udarbejde moms- og årsregnskab.

Funktioner

Send fakturaer
Send tilbud og fakturaer – og hold styr på dit salg ét sted.

Bogfør udgifter
Scan, upload & gem bilag digitalt – så slipper du for tastearbejdet. bankafstemning

Lav moms & regnskab
Afslut momsen nemt – og få et overblik over dit regnskab. Prøv gratis nu

Billy Premium

Ønsker du at få lidt mere ud af dit regnskabsprogram hos Billy kan du opgradere fra Basic til Premium for kr. 197,-/md. Og få tilgang til en lang række funktioner som gør det endnu lettere at føre regnskab i en hektisk hverdag.

Web-regnskab

En af Danmarks billigste regnskabsprogrammer – Prøv regnskabsprogrammet gratis i 14 dage.

Web-regnskab er et billigt og enkelt regnskabsprogram som sætter stort fokus på det at gøre det let for både virksomheden og revisoren at benytte ét og samme regnskabsprogram. Mange virksomheder benytter sig af en bogholder eller revisor til at bistå med regnskabet og her kan du dine samarbejdspartnere enkelt og let få tilgang til din virksomheds regnskab og dermed hjælpe med alt fra moms- til årsregnskab.

Web-regnskab er gratis regnskabsprogram de første 14 dage, dette er en prøveperiode de tilbyder alle nye virksomheder, herefter koster det kr. 49,-/md. Hvilket er en særdeles billig pris for et professionelt regnskabsprogram. Web-regnskab tilbyder også en lang række tillægsmoduler og pakker som eksempelvis årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder, ApS og A/S selskaber.

Funktioner

Tilgå let regnskabet
Du kan let logge på dit regnskab fra mobil, tablet, MAC og PC. Og skifter du computer, så logger du blot på fra den nye. Ingen installation eller bøvl.

Et system – mange muligheder
Med vores smarte moduler kan du opstille en færdig årsrapport, få din egen integrerede webshop eller rykke dine kunder. Et system – mængder af muligheder for alle!

Revisoradgang
Din revisor eller bogholder kan du med få klik give adgang til dit regnskab. Slut med at sende datafiler. Du kan også scanne dine bilag så revisor kan logge ind og se dem

Sikker hosting
Dine data hostes sikkert i ISAE 3402 erklæret data miljø. Alle data backes op i 3 lag dagligt. Med andre ord – dine data er langt mere sikre hos os end hos dig selv.

Ingen grund til at lave foreningens regnskab i Excel

Selvom Microsoft Excel er et fantastisk værktøj til tal, herunder regnskab af virksomheder og foreninger, så er der absolut ingen grund til at benytte Excel til den slags, den dag i dag.

Hvis du bruger Microsoft Excel til regnskabet i jeres forening, vil i være nødsaget til at uddrage tallene selv, skrive rigtige formler og ja, hele processen er langt mere tungvindt.

Vælger i derimod et regnskabsprogram til at holde styr på jeres regnskab i foreningen, så vil i helt automatisk få alting lagt ind under rette post og sted og når det periodiske regnskab skal gøres op, hvad en det er årsregnskab eller andre perioder, så kan i enkelt og let gå ind i jeres regnskabsprogram og uddrage disse tal.

Med andre ord, så er tiden med regnskabsføring i Excel og andre offline-værktøjer ved at være ved vejs ende, da mulighederne med de mange online regnskabsprogrammer som ovenikøbet ofte også er gratis.

Så hvis du er en af de få som forsat benytter Microsoft Excel til regnskabsføring af din forening eller virksomhed, så anbefaler jeg dig bestemt at prøve et gratis regnskabsprogram som Dinero regnskabsprogram eller Billy.

Hvilket regnskabsprogram skal man vælge til en forening?

Det kan være svært at finde det rette regnskabsprogram til en forening, men hvis det er en forening uden mange midler, så er et gratis regnskabsprogram som Dinero regnskab og Billy, to oplagte valg.

Her får du et komplet økonomistyringsprogram som kan styre foreningen økonomi, budget og regnskab.

Når regnskabsåret er omme og det er på tide at lave årsregnskabet for foreningen, kan du enkelt og let med både Dinero regnskab og Billy, finde nøgletal til at udarbejde årsrapporten- og regnskabet for foreningen.

FAQs –  Ofte stillede spørgsmål