Der findes umådeligt mange forskellige metoder hvorpå man kan tjene penge online og hos Verusam skriver vi hele tiden nye artikler i blog om hvordan du kan tjene penge ved at arbejde hjemmefra sofaen. I denne guide vil vi gå i dybden med hvordan du enkelt og nemt kan tjene penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet, samt vise dig hvordan du kommer i gang på få minutter.

Opinionsland, Toluna og  YouGov er nogle af de mest kendte undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene danskere. Forbrugerundersøgelser er en enkel og let måde at tjene penge online på og det tager under 2 minutter at komme i gang.

Betalte spørgeskemaer og undersøgelser er en måde hvorpå almene danskere kan tjene penge eller blive belønnet med gavekort og lignende eller deltage i forskellige lotterier med attraktive præmier, på samme måde som konkurrencer og andre spil på nettet.

Du kan altså blive betalt for at udfylde online spørgeskemaer og svare på undersøgelser hjemmefra i komforten af dit eget hjem, nemmere og bedre bliver det altså ikke.

I denne guide kan du læse meget mere om betalte undersøgelser på nettet, samt hvordan du kommer i gang med at tjene penge ved at besvare spørgeskemaer online.

Her kan du tjene penge på undersøgelser og spørgeskemaer

Ønsker du at komme i gang med betalte spørgeskemaer online, så er der nogle enkelte undersøgelsespaneler du skal holde dig fra, da de kan være snyd og svindel. Hos Verusam har vi sat os for at finde de bedste undersøgelsespaneler som udbetaler den højeste belønning per undersøgelse. Ikke alle paneler som tilbyder betalte undersøgelser er lige gode, det er nemlig ikke det samme du får betalt hos de forskellige paneler og derfor har vi ikke taget alle forbrugerpanelerne med her på siden. Du kan derimod finde et udvalg af de paneler som tilbyder de bedst betalte undersøgelser på nettet og information om panelerne.

 • Logo YouGov

  YouGov

  Tjen 35 - 50 kroner per undersøgelser

 • Opinionsland

  Opinionsland

  Tjen op til 50 kr. per undersøgelser

 • Logo Toluna

  Toluna

  Tjen 25 - 40 kr. per undersøgelser

 • MonoSurveys logo

  MonoSurveys

  Tjen op til 40 kr. per undersøgelser

Her kan du tjene mest på online spørgeskemaer

Det er ikke det samme du kan tjene hos de forskellige undersøgelsespaneler og det er heller ikke det samme antal undersøgelser og spørgeskemaer du vil blive tilbudt, dog er dette afhængig af dine demografiske data som du indtaster når du opretter en profil hos et undersøgelsespanel.

Hos disse paneler kan du tjene mest:

Opinionsland, Toluna og  YouGov er blandt de mest populære undersøgelsespaneler, da de tilbyder den højeste udbetaling per spørgeskema, du kan tjene op til 90 kroner per undersøgelse du besvarer. Det skal dog siges at det ikke er alle undersøgelsespaneler der tilbyder kontante udbetalinger, de fleste tilbyder dog gavekort og andre fordele som belønning for din besvarelse.

Ønsker du at få kontante udbetalinger for at besvarer spørgeskemaer må du først oprette en PayPal-konto, da alle undersøgelsespaneler som tilbyder kontante udbetalinger af optjente point, udbetales via PayPal, herefter kan du overfører pengene fra din PayPal-konto til din bankkonto.

Hvordan fungerer det?

Forbruger- og undersøgelsespaneler som YouGov og Opinionsland er onlineplatforme, hvor brugerne kan tjene penge ved at besvare spørgsmål og deltage i undersøgelser. Disse paneler fungerer som mellemmænd mellem virksomheder og forbrugere og giver virksomhederne mulighed for at indsamle feedback og data om deres produkter eller tjenester.

Brugerne på disse paneler modtager typisk betaling i form af point eller kontanter for at besvare spørgsmål og deltage i undersøgelser. Pointene kan derefter indløses til belønninger som gavekort, produkter eller direkte udbetaling.

For at deltage i disse paneler skal man oprette en profil og besvare nogle grundlæggende spørgsmål om sig selv. Dette gør det lettere for panelerne at matche brugerne med relevante undersøgelser og spørgsmål.

Er det trygt at tjene penge på undersøgelser og spørgeskemaer?

Der findes meget snyd og svindel på internettet og det er bestemt ikke et trygt sted for almene danskere at bevæge sig hvis man ikke kan gennemskue snyd og svindel. Mange mennesker har blevet snydt og svindlet for tusindvis af kroner og massevis af tid på nettet, noget vi hos Verusam prøver at undgå og derfor skriver vi disse artikler og guides til den danske befolkning.

De undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer som vi har anbefalet her på siden, kan du trygt benytte og dermed tjene penge hos. Vi har testet og afprøvet alle platformene og kan derfor med ro i sindet anbefale dem.

Er det sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser?

Det korte svar er ja, det er 100% sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser på nettet. Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også gøre opmærksom på at der findes meget snyd og svindel på internettet og du skal derfor være forsigtig med hvor du tilmelder dig, blandt de bedste og tryggeste paneler og platforme er:

Ovenstående platforme er sikre og dermed ikke snyd, her kan du altså oprette en gratis bruger og begynde at tjene penge på undersøgelser, helt enkelt.

Hvor mange penge kan man tjene på betalte undersøgelser?

I udgangspunktet så er betalte undersøgelser og spørgeskemaer ikke noget du kan leve af eller blive rig på, de fleste tjener mellem 40 – 120 kroner i timen hvis du arbejder med det kontinuerligt.

Indtjeningen fra betalte spørgeskemaer kan dog være en dejlig ekstra lille gevinst du kan få hver måned og mange af de virksomheder som tilbyder betalte undersøgelser, tilbyder også gavekort og andre former for hverdagsting som du kan benytte og dermed få en besparelse på dine daglige udgifter.

Gode råd og tips til dig der vil tjene penge med denne metode

Indtægtsmetoden i denne guide er en af de enkleste og hurtigste at komme i gang med. Sammenligner man indtjeningsmetoden med eksempelvis affiliate marketing, så er opstartstiden minimal. Det er derfor en enkel og hurtig måde for dig at tjene penge på, som ikke har nogen særlig ekspertise eller ønsker at gå den lange og tunge vej for at tjene penge.

Som med alt andet, så er der selvfølgelig nogle tips og tricks som jeg er bekendt med og derfor vil dele i denne guide. Her får du mine bedste råd til at tjene penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

1. Opret en ny e-mail

Når du tilmelder dig et forbruger- og undersøgelsespanel som YouGov, Opinionsland, Toluna eller hvad du end vælger, så kan du forvente at modtage rigtigt mange e-mails fra dem. Dette kan være umådeligt irrerterende og jeg anbefaler derfor at du opretter en ny e-mail som du udelukkende bruger til forbrugerpanelerne. På denne måde får du ikke en masse spam e-mails i din privat e-mail og du kan holde alting struktureret og adskilt.

2. Tilmeld dig flere paneler

Hvis du gerne vil tjene mest mulig på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online, så bør du tilmelde dig alle forbrugerpanelerne der er, eller ihvertfald mere end et. Årsagen til dette råd er, at det er begrænset hvor mange undersøgelser og spørgeskemaer hvert enkelt panel lægger ud og afhængig af din demo- og geografi, så kan det være begrænset med antal undersøgelser hver måned. Ved at oprette dig hos flere eller alle panelerne, så får du maksimalt antal undersøgelser og spørgeskemaer at besvarer og du kan dermed tjene mest muligt med denne indtægtsmetode.

Fordele ved betalte undersøgelser og spørgeskemaer

 • Kom i gang på få minutter: For at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer, behøver du blot en e-mail og være over 18 år (nogen 14 – 16 år) gammel. tilmelding kan ske på få minutter med dit Facebook-login eller din e-mail adresse.
 • Kræver ingen erfaring: For at tjene penge penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer online behøver du ingen uddannelse, erfaringer eller specifik kundskab, det er nemlig den almene danskers svar de forskellige undersøgelsespaneler er ude efter.
 • Let at komme i gang: Det er utroligt let at komme i gang, det eneste du skal gøre er at tilmelde dig et eller flere undersøgelsespaneler, bekræft dig tilmeldelse, besvar de spørgeskemaer du får, herefter er du i gang med at tjene penge.

Hvor kan man finde betalte undersøgelser?

Der findes mange forskelle forbrugerpanel og virksomheder som tilbyder belønning eller betaling for dine svar og meninger på nettet, men som tidligere nævnt, så skal du passe på at du ikke bliver snydt. Der findes nemlig, desværre, hjemmesider på nettet som er ude på at snyde dig.

Og lige præcis af denne årsag har vi udarbejdet denne side, til at hjælpe dig med at finde de bedste paneler, som du trygt kan bruge til at tjene penge på.

Vores erfaring med betalte undersøgelser og spørgeskemaer

Vores erfaring med betalte undersøgelser på nettet er relativt gode, men det er også vigtigt at sige det ikke er noget man bliver rig på. For at få en ærlig chance for at tjene bare nogenlunde, burde man tilmelde sig flere undersøgelsesportaler og ikke bare en. På denne måde får man flere undersøgelser tilsendt som man kan besvare og dermed øge indtjeningen på betalte undersøgelser.

Under vores research fandt vi også en række svindel og snyd sider, hvor du ikke får betalt når du har besvaret undersøgelserne, disse har vi valgt ikke at nævne her på siden, men blot fokusere på det positive og komme med vores anbefaler af undersøgelsesportaler.

Opsummering

Hvis du ønsker at skabe dig en ekstra lille indkomst hver måned, så er betalte spørgeskemaer på nettet en måde at gøre det på, det skal dog siges at det ikke er noget man bliver rig af, men det kan give et ekstra lille boost hver måned på privatøkonomien.

Der findes mange forskellige undersøgelsespaneler derude og enkelte skal man holde sig fra, da man kan risikere at blive snydt og svindlet.

Der findes dog også mange legitime og ordentlige undersøgelsespaneler som tilbyder spørgeskemaer til forbrugere verden over og giver en fornuftig belønning eller betaling for deres besvarelser.

Betalte undersøgelser i udlandet

Det er ikke kun i Danmark at betalte undersøgelser og spørgeskemaer er en velkendt indtjeningsmetode, også i resten af verden er denne indtjeningsmetode benyttet af millioner af mennesker. Er du bosat i Norge, anbefaler vi dig at læse vores partnersides udgave af samme emne.

FAQs – Ofte stillede spørgsmål

Find svar på ofte stillede spørgsmål om betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

Hvor kan man finde betalte undersøgelser?

Du kan finde undersøgelser på nettet som du kan blive betalt og/eller belønnet for hos:

Er det sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser?

Det korte svar er ja, det er 100% sikkert at tjene penge på betalte undersøgelser på nettet. Med det sagt, så vil jeg selvfølgelig også gøre opmærksom på at der findes meget snyd og svindel på internettet og du skal derfor være forsigtig med hvor du tilmelder dig, blandt de bedste og tryggeste paneler og platforme er:

Er det sikkert at tjene penge på spørgeskemaer?

Ja, det er 100% trygt og sikkert at tjene penge på spørgeskemaer udbydes af danske og udenlandske undersøgelsespaneler. Der findes dog hjemmesider og undersøgelsespaneler som er snyd og bedrag, disse har vi valgt ikke at inkluderer i vores artikel, men derimod forholdt os til de som vi anbefaler og mener er trygge. Vi anbefaler forbrugerpanelerne; YouGov, MonoSurveysToluna og Mobrog.

Hvor kan man tjene penge på online spørgeskemaer?

Der findes mange forskellige steder man kan tjene penge på online spørgeskemaer. De bedste undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer på nettet er: YouGov, Toluna og MonoSurveys.

Kan man tjene penge på surveys?

Ja, du kan sagtens tjene penge på surveys, også kaldt betalte undersøgelser. Som oftest tjener man mellem 5 – 90 kroner per undersøgelse eller survey man besvarer. Du kan tjene penge på surveys hos forbrugerpaneler som; YouGov, MonoSurveysToluna og Mobrog.

Kan man tjene penge på spørgeskemaer?

Ja, du kan sagtens tjene penge på spørgeskemaer på nettet, disse udbydes af danske og udenlandske undersøgelsespaneler, heriblandt YouGov, Toluna og MonoSurveys.

Hvor kan man blive betalt for at udfylde online spørgeskemaer?

Der findes mange undersøgelsespaneler som tilbyder betalte spørgeskemaer online, blandt de bedste og de vi anbefaler er YouGov, Toluna og MonoSurveys.

Hvor mange penge kan man tjene på betalte spørgeskemaer online?

Hvor meget du kan tjene på at besvare betalte spørgeskemaer online, afhænger af hvor mange spørgeskemaer du besvarer, du kan tjene op til 90 kroner på spørgeskemaer du besvarer. Tilmelder du dig mere end et undersøgelsespanel vil du kunne tjene flere penge, da du får tilbudt flere spørgeskemaer at besvarer.