Hvad end du drømmer om at leve af din online indtægt eller blot tjene lidt flere penge online, ved at arbejde hjemmefra, så er denne artikel for dig.

De fleste af os kan takke ja og nikke genkende at, lidt flere penge ved månedsafslutningen ville være fantastisk, men man gider ikke rigtigt ud ad døren for at gå på arbejde hele tiden, derfor at online indtjening blevet særligt populært og vi har derfor skrevet denne artikel og guide til dig som ønsker at tjene penge online.

10 bedste måde at tjene penge online

Her får du de 10 bedste måder du kan arbejde hjemmefra og tjene penge online.

1. Tjen penge på dine svar

Betalte undersøgelser og spørgeskemaer er ikke noget at kæmmes sig af, det er en legitim, smart og særdeles let måde at tjene penge online på. Det kræver hverken kundskab, erfaring eller specifikke kompetencer, det er med andre ord en indtjeningsmetode for alle.

Du kan komme i gang med at tjene penge på din svar, ved at tilmelde dig et eller flere undersøgelsespaneler som du finder herunder:

YouGov er ikke det eneste forbruger- og undersøgelsespanel som tilbyder belønning eller betaling for dine svar, også Opinionsland, Toluna og MonoSurveys er fornuftige platforme hvor du kan tjene penge online ved at besvare digitale spørgeundersøgelser.

2. Tjen penge på affiliate markedsføring

Affiliate markedsføring eller affiliate marketing som det hedder på engelsk, er en af de mest lukrative måder at tjene penge online på, dog er det ikke lige enkelt at komme i gang med, som betalte undersøgelser som i punkt 1, men det er faktisk relativt tilforladeligt at starte med, til trods for hvor lukrativt det kan være.

  • Læs også: Sådan kommer du i gang med affiliate marketing

Affiliate marketing handler om at henvise nye kunder, potentielle kunder eller besøgende til en annoncørs hjemmeside.

Affiliate netværket Adservice er ikke det eneste sted du bør oprette dig hvis du overvejer eller ønsker at komme i gang med affiliate marketing, også Partner-ads, Daisycon og Adtraction og gode og troværdige affiliate netværk hvor jeg personligt har tjent mange penge igennem.