Virksomheds- og erhvervslån er penge du låner til din virksomhed, altså er CVR-nummer, modsat det at låne penge som privatperson hvor det er dit CPR-nummer som benyttes ved ansøgning og underskrivning af lån.

I Danmark findes der mange forskellige låneudbydere som tilbyder lån til både privat og erhverv, samt nogle banker og aktører som kun tilbyder lån til private eller erhverv. Blandt de mest populære lånefirmaer til erhverv som tilbyder lån til virksomheder, kan du finde blandt andet:

En alternativ måde at søge finansiering til sin virksomhed eller sit erhverv på er igennem crowdlending-portalen Kameo. Platformen er en af de eneste i Skandinavien som tilbyder lånebaseret crowdfunding, altså crowdlending til erhverv. Her kan du oprette en gratis bruger og søge lån til din virksomhed eller et erhvervslån til et byggeprojekt.

  • Søg finansiering gratis hos Kameo

Du kan gratis tilmelde dig Kameo og se om dette er noget for dig og din virksomhed. Når du opretter en låneansøgning igennem Kameo, vil en af deres analytikere kontakte dig for det videre forløb, helt gratis og uforpligtende.