Er du vild med kryptovaluta eller elsker du en god konkurrence eller et godt lotteri, så er nyheden om Firi i Danmark lige noget for dig.

Firi er Norges mest populære investeringsplatform hvad det gælder kryptovaluta og i forbindelse med deres lancering i Danmark har de valgt at afholde en kæmpe konkurrence hvor du være med i lodtrækningen om intet mindre end 235.000 danske kroner som skal fordeles blandt hele 51 heldige vindere.

Førstepræmien i konkurrencen er på hele 50.000 danske kroner og deltagelsen er 100% gratis.

Tilmeld dig gratis her – Når du er tilmeldt vil du få muligheden for at dele et unikt link, for hver ny deltager du skaffer til konkurrencen med dit unikke link, jo flere lodder får du i lotteriet og du øger dermed dine vinderchancer.

Hvad er Firi?

Firi er en norsk kryptobørs som åbnede for først gang i Norge i 2017 af stifterne Thuc Tuan Hoang og Øyvind Kvanes. Da kryptobørsen først åbnede gik den under navnet Mirai Technologies / MiraiEx men grundet ønsket om ekspansion og investorer som er kommet ombord, har valgt at skifte navn til Firi som vi kender dem i dag.

Hvis du vil købe og sælge krypto, skal du registrere dig hos Firi

Hvis du vil købe og sælge krypto, skal du registrere dig hos Firi – det er nemlig fremtidens krypto-investeringsplatform og du kan være blandt de første som drager nytte af de mange fordele og bonusser som Firi tilbyder deres kunder, samtidig kan du være med i lodtrækningen om de 51 pengepræmier som udloddes i lotteriet lige nu.

Firi app og design

Krypto-handelsplatformen Firi kan tilgås på både Firi.dk og gennem deres mobil app. Særligt deres applikation er særdeles enkel og brugervenlig for køb og salg af kryptovaluta på farten. Herunder får du en oversigt over menupunkterne i app’en og et indblik i opbygningen af hjemmesiden også.

OversigtSådan ser oversigten ud i Firi-appplikationen

Oversigten er det første du kommer på når du logger ind på din Firi-konto, her får du et enkelt overblik over din beholdning hos Firi, kursstigning- eller fald på din konto og et overblik over dine forskellige kontoer (hovedkonto og sparekonto).

Du kan frit vælge at se dine kontoers bevægelse det seneste døgn, den seneste uge, den sidste måned, de sidste tre måneder, det sidste året eller fra oprettelse af din konto.

På ”forsiden” som kaldes oversigt kan du også nederst på siden finde de seneste kursændringer og hurtigtaster til indskud og andre nyttige funktioner.

MarkedSådan ser markedet ud i Firi-appplikationen

Marked er her du kan se de forskellige kryptovaluater som kan købes og sælges gennem Firi samt de seneste kurser og kursstigninger- eller fald de seneste 30 dage. Firi byder på handel med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) og DAI, det vil derfor være disse kryptovalutaer som fremgår under menupunktet marked. Herfra kan du også trykke ”køb” og gå direkte ind i hurtighandel af den pågældende kryptovaluta.

På samme måde som i oversigten i Firi-applikationen, så kan du her vælge at se kursændringer den seneste uge, den sidste måned, de sidste 3 måneder, det sidste år eller fra Firi lancerede markedet.

HandelScreenshot af handels-funktionen i Firi-applikationen

Trykker på menu knappen ”Handel” i app’en, vil du få et tre valg som du kan vælge imellem;

  • Sælg krypto
  • Køb krypto
  • Sæt ind penge

Her kan du altså hurtigt og enkelt komme i gang med handel af kryptovaluta eller lave indskud på din Firi-konto.

Firi fordel

Firi fordel er én af de mange grunde til at vi elsker den norske og nu snart danske kryptobørs. I Firi fordel kan du se alle dine fordele, bonusser, belønninger, henvisninger og meget mere.

Særligt deres belønningssystem er noget vi er vilde med, her kan du igennem handel på deres platform få gratis Bitcoin og andre kryptovalutaer udbetalt når du opnår et vist handelsniveau.

Firi affiliate/referral program

Referral er engelsk for henvisning og det er præcis sådan du øger dine chancer i konkurrencen og lotteriet fra Firi.

Inviter dine venner og få gratis Bitcoin

Inviter dine venner og få gratis Bitcoin hver måned. Hos Firi elsker de at få nye kunder og de ønsker derfor du deler budskabet om Firi i Danmark og dette går ikke ulønnet for sig, Firi tilbyder nemlig deres kunder et unik henvisningslink som gør at for hver ny kunde du skaffer Firi en engangsudbetaling som udbetales hver måned.

Firi sparekonto

Firi er fyldt med fordele og smarte funktioner heriblandt kryptosparring, med kryptosparring hos Firi kan du enkelt og let hver eneste måned investere dine sparepenge i kryptovaluta.

Dette er endnu en grund til at vi elsker Firi og anbefaler alle at oprette en konto, om ikke for at få gratis Bitcoin, så for at drage nytte af de mange fordele og smarte funktioner, heriblandt sparring i kryptovaluta.

For at komme i gang med kryptosparring hos Firi skal du blot logge ind på din Firi-konto og bevæge dig til området med ”sparekonto”. Herfra kan du oprette en spareaftale i kryptovaluta. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte et fast beløb til overførsel i din netbank til Firi og lægge til en bestemt besked, således Firi ved hvor pengene skal sættes ind, herfra vælger du den kryptovaluta som der skal spares i også er du i gang, herfra er det blot autopilot.

Hvad koster det at handle kryptovaluta på Firi?

Som alle andre investeringsplatforme, skal selvfølgelig også Firi tjene penge for at få virksomheden- og platformen til at løbe rundt og dette gør de igennem forskellige kurtager og gebyrer, heriblandt handelsgebyrer og gebyrer på udbetaling.

Da investerings- og handelsplatformen endnu ikke har åbnet officielt i Danmark og platformen derfor ikke er mulig at tilgå endnu, så ved vi endnu ikke hvilke gebyrer der vil være eller hvor meget de vil være, dog kan vi rette blikket mod Norge og se på de kurtager og gebyrer som er lagt ind der.

Vores erfaringer med Firi

Firi er en velkendt kryptobørs i Norge hvor Fonvig Group har hovedsæde og vi er derfor særdeles godt kendt med den nu internationale kryptobørs.

Vi har brugt Firi-app’en og platformen til at investere i kryptovaluta siden lanceringen i 2017 og er særdeles tilfreds med investeringsplatformen i sin helhed.

Firi har i stor grad formået at gøre noget kompliceret som kryptovaluta til noget enkelt, således enhver kan være med og lære mere om kryptovaluta og få tilgang til at investere i Bitcoin og de mange andre populære kryptovalutaer i Norge og nu også snart Danmark.

Vi anbefaler derfor krypto-investeringsplatformen Firi til alle vores følgere og læsere. Husk at køb og salg af kryptovaluta indebærer høj risiko, og at historiske afkast aldrig er en garanti for fremtidige afkast. Der er 18-års aldersgrænse for at oprette en konto hos Firi.

Er Firi trygt?

Indenfor kryptoverdenen foregår der meget svindel og ser man bort fra krypto og ser på internettet i sin helhed, så foregår der også en del svindel generelt set. Så når vi har med penge der er digitaliseret at gøre, så er mængden af svindel stor, desværre.

Hos Firi kan du dog trygt og sikkert handle med kryptovaluta.

Firi er en anerkendt og trygt kryptobørs i Norge som er reguleret af det Finanstilsynet i Norge som en godkendt virksomhed for ”veksling og opbevaringstjenester for virtuel valuta” siden 15.01.2019. Vi forventer at når Firi åbner i Danmark, vil de også registrere sig hos Finanstilsynet i Danmark.

Finanstilsynet i Danmark advarer danskere om risikoen som er relateret med investering i kryptovaluta og digitale valutaer som ikke er reguleret. Hele konceptet med kryptovaluta er netop at det ikke er reguleret af en myndighed eller anden formel instans, men frit for alle.

Husk at selvom kryptovaluta ikke er reguleret af Finanstilsynet i Danmark, så gælder visse skatteregler når det gælder kryptovaluta, dette kan du læse mere om på Skatteministeriet.

Opsummeringer

Firi er en kryptobørs med oprindelse i Norge, investeringsplatformen har flere hundredetusinde af tilfredse og trygge kunder som hver dag stoler og tror på platformen og som vælger at investere i kryptovaluta hos dem.

For at tiltrække nye kunder i forbindelse med lanceringen af Firi i Danmark har de valgt at opsætte en enorm konkurrence og et lukrativt lotteri hvor der er pengepræmier til 51 heldige vindere som skal dele 235.000 danske kroner der udbetales i kryptovaluta.