Indboforsikring er en af de mest almindelige forsikringer som størstedelen af befolkningen i Danmark som ikke bor hjemme eller med andre har tegnet, forhåbenligvis.

En indboforsikring er ikke lovpligtig som eksempelvis en ansvarsforsikring på bil, men det er en forsikring vi anbefaler på det stærkeste at du har styr på, da det kan koste dig utroligt dyrt hvis uheldet er ude.

Indboforsikring er ikke at forveksle med husforsikring som er en anden type forsikring har en anden dækning. Du kan læse mere om husforsikring her eller læse videre i denne artikel for at finde priser på indboforsikring og hvor vidt du burde tegne en indboforsikring.

Hvilken indboforsikring er den billigste og bedste?

Den billigste og bedste indboforsikring er uden tvivl indboforsikringen hos Hedvig. Hos forsikringsselskabet kan du tegne en forsikringspolice på indboforsikring for billige penge og hvis du er studerende og er dækket ind under deres betingelser hvad det angår alder og størrelse på boligen, så kan du få endnu billigere indboforsikring da du kan få 20% studierabat på din indboforsikring hos dem.

Hvorfor er indboforsikring hos Hedvig den bedste?

At indboforsikringen hos Hedvig er den bedste, er ikke bare noget vi finder på, det er baseret ud fra deres dækningsgrad, anmeldelser og ikke mindst priser.

På Trustpilot har Hedvig i gennemsnit 4,9/5 stjerner fordelt på mere end +1600 anmeldelser.

Deres mobile applikation er også populær, denne har fået 4,6/5 stjerner på Apple Store, fordelt på mere end +1400 anmeldelser.

Skadebehandling er der hvor mange forsikringsselskaber har problemer med anmeldelserne, men sådan er det ikke hos Hedvig. Baseret på mere end +4200 anmeldelser har Hedvig en score på 4,7/5 stjerner i deres skadebehandling.