Innholdsfortegnelse

YouGov er et internationalt undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene forbrugere verden over, også i Danmark.

Det er altså en måde hvorpå du kan tjene penge uden nogen form for uddannelse, erfaring eller specifik kundskab.

YouGov er selvfølgelig ikke den eneste spiller på markedet, der findes mange forskellige undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser. Hvis du ønsker at komme i gang med betalte undersøgelser, anbefaler jeg dig at oprette en gratis bruger hos følgende paneler:

 • Logo YouGov

  YouGov

  Tjen 35 - 50 kroner per undersøgelser

 • Opinionsland

  Opinionsland

  Tjen op til 50 kr. per undersøgelser

 • Logo Toluna

  Toluna

  Tjen 25 - 40 kr. per undersøgelser

 • MonoSurveys logo

  MonoSurveys

  Tjen op til 40 kr. per undersøgelser

Hvis du ønsker at lære mere om YouGov og hvad de står for, kan du læse videre i artiklen. Du kan blandt andet læse om:

 • Hvad er YouGov?
 • Er YouGov snyd og svindel?
 • Vores erfaringer med YouGov
 • FAQs – Ofte stillede spørgsmål
 • Konklusion

Kort fortalt, så er YouGov er undersøgelsespanel som tilbyder deres brugere belønning for deres meninger og svar, det er et panel du kan stole på. Du kan tilmelde dig YouGov-panelet her og komme i gang på få minutter.

Hvad er YouGov?

YouGov er et internationalt undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser, spørgeskemaer og meningsmålinger på nettet.

YouGov-panelet har flere millioner brugere som hjælper med at besvare undersøgelser på nettet imod belønninger som gavekort og mulighed for at deltage i deres lotteri.

Meningsmålinger, undersøgelser og spørgeskemaer som besvares på YouGov’s hjemmeside benyttes til at skabe et bedre beslutningsgrundlag for virksomheder, institutioner og regeringer verden over.

Sådan fungerer YouGov:

YouGov-panelet fungerer som alle andre undersøgelsespaneler, hvor du først tilmelder dig og derefter automatisk får tilsendt undersøgelser i deres panel som du kan besvare. For hver undersøgelse du besvarer, får du x-antal point som du kan benytte i deres butik.

 1. Tilmeld dig YouGov-panelet
 2. Besvar undersøgelser
 3. Modtag YouGov-point
 4. Indløs dine point

Så enkelt er det.

YouGov belønninger:

YouGov-panelet belønninger sine brugere med point. Disse point kan indløses til luksusgavekort eller lodder i YouGov-lotteriet.

Luksusgavekort kan benyttes i 100-vis af danske butikker og webshops, blandt andet Matas, Zalando, biografer og wellness ophold.

Hvis du ikke ønsker at indløse dine point til luksusgavekort, kan du købe lodder til YouGov-lotteriet. I deres lotteri som trækkes hver måned. Vinder af lotteriet får et luksusgavekort på 15.000 kr. og 2-5 plads i lotteriet får et luksusgavekort på 5.000 kr.

Er YouGov trygt eller svindel?

YouGov-panelet er internationalt anerkendt og betroet af tusindvis af virksomheder og millioner af brugere på nettet.

Vi har selv testet YouGov-panelet over en længere periode og besvaret undersøgelser og meningsmålinger på deres platform helt problemfrit.

Processen fra oprettelse til udbetaling af optjente point er gnidningsfrit og du kan komme i gang på få minutter.

YouGov er altså trygt sted at besvarer undersøgelser og du kan være sikker på ikke at blive snydt eller svindlet af YouGov-panelet.

Vores erfaringer med YouGov

YouGov-panelet er efter vores erfaring først og fremmest et trygt og sikkert sted at tjene penge på betalte undersøgelser.

Panelet inde på deres hjemmeside når du er tilmeldt og logget ind er enkelt og let at navigere rundt i og du vil automatisk få tilsendt en e-mail når der er en eller flere nye undersøgelser du kan besvare.

Panelet tilbyder desværre ikke kontakte udbetalinger af deres point, som eksempelvis undersøgelsespanelet Toluna gør, dette er den eneste ulempe ved YouGov efter vores mening.

FAQs – Ofte stillede spørgsmål

Find svar på ofte stillede spørgsmål om forbruger- og undersøgelsespanelet YouGov.

Kan man tjene penge på YouGov?

Ja, YouGov er et forbruger- og undersøgelsespanel

Konklusion

Undersøgelsespanelet YouGov er en af de bedste steder at tjene penge på betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet, de belønner med særdeles mange point som kan indløses til luksusgavekort eller lodder i deres lotteri.

Hvis du ønsker at tjene mest mulig på undersøgelser på nettet, anbefaler jeg dig at oprette dig hos flere forskellige undersøgelsespaneler, fremfor bare ét.

Læs også være anmeldelse og erfaringer med undersøgelsespanelerne Opninionsland og Norstatpanel. Du kan også læse mere om YouGov-panelet på deres Facebook-side.