Her kan du læse mere om det velkendte undersøgelsespanel Toluna, samt vores anmelde af og erfaringer med panelet.

Toluna er et internationalt undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene forbrugere verden over, også i Danmark.

Det er altså en måde hvorpå du kan tjene penge uden nogen form for uddannelse, erfaring eller specifik kundskab.

Toluna er selvfølgelig ikke den eneste spiller på markedet, der findes mange forskellige undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser. Hvis du ønsker at komme i gang med betalte undersøgelser, anbefaler jeg dig at oprette en gratis bruger hos følgende paneler:

 • Logo YouGov

  YouGov

  Tjen 35 - 50 kroner per undersøgelser

 • Opinionsland

  Opinionsland

  Tjen op til 50 kr. per undersøgelser

 • Logo Toluna

  Toluna

  Tjen 25 - 40 kr. per undersøgelser

 • MonoSurveys logo

  MonoSurveys

  Tjen op til 40 kr. per undersøgelser

Hvis du ønsker at lære mere om Toluna og hvad de står for, kan du læse videre i artiklen. Du kan blandt andet læse om:

 • Hvad er Toluna?
 • Er Toluna snyd og svindel?
 • Vores erfaringer med Toluna

Kort fortalt, så er Toluna er undersøgelsespanel som tilbyder deres brugere belønning for deres meninger og svar, det er et panel du kan stole på. Du kan tilmelde dig Toluna-panelet her og komme i gang på få minutter.

Hvad er Toluna?

Toluna er et internationalt undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til deres bruger og hjælper virksomheder med at få nødvendige data for at tage vigtige beslutninger for deres videre udvikling.

Toluna samarbejder med kæmpe internationale virksomheder som Coca-cola, Amazon og Fiat, for at nævne nogle få.

Dette betyder også at du kan være heldig at få undersøgelser fra de tre nævnte virksomheder samt mange andre, som medlem af Toluna-panelet.

Hos Toluna har de mottoet Inspirer, Del og Tjen. Toluna er særdeles godt anmeldt af deres brugere og samarbejdspartnere.

Sådan fungerer Toluna:

Toluna fungerer på den måde at du først og fremmest må tilmelde dig, selvfølgelig. Herefter vil du automatisk få tilsendt skræddersyede undersøgelser og meningsmåler du kan besvare imod belønninger.

 1. Tilmeld dig Toluna
 2. Besvar undersøgelser
 3. Modtag Toluna-point
 4. Indløs dine point

Så enkelt er det.

Toluna belønninger:

Toluna belønner sine brugere med point som kan indløses til PayPal-udbetalinger (kontanter), gavekort og meget mere.

Du kan frit vælge hvilken type belønning du vil have, hvad end du vil have gavekort eller kontante-udbetalinger til din PayPal-konto.

Har du ikke en PayPal-konto, kan du helt gratis oprette en konto hos dem, helt gratis.

Er Toluna trygt eller svindel?

Toluna er som nævnt, særdeles anerkendt og betroet undersøgelsespanel på internationalt plan. Deres virksomhed og panel er med til at gøre en forskel sammen med deres mange tilmeldte brugere.

Vi har selv testet Toluna-panelet over en længere periode og besvaret undersøgelser og meningsmålinger på deres platform helt uden problemer.

Du kan altså trygt og sikkert benytte dig af Toluna til at tjene lidt ekstra hver måned.

Vores erfaringer med Toluna

Toluna er efter vores erfaring et godt sted at tjene penge online, i form af betalte undersøgelser og spørgeskemaer.

Når du er tilmeldt, kan du enkelt og let navigere rundt i deres brugeroverflade og finde undersøgelser du kan besvare imod belønning.

Panelet er overall et fint og nogenlunde betalende panel og det er en af de få hvor du kan få udbetalt din indtjening i kontanter, i form af PayPal, hvilket for mange er en fordel.

Opsummering

Undersøgelsespanelet Toluna er en af de fortrukne undersøgelsespaneler, da de tilbyder kontante udbetalinger af deres point, dermed kan du tjene rigtige penge som kan overføres til din PayPal-konto og derefter din bankkonto.

Hvis du ønsker at tjene mest mulig på undersøgelser på nettet, anbefaler jeg dig at oprette dig hos flere forskellige undersøgelsespaneler, fremfor bare ét.

Læs også være anmeldelse og erfaringer med undersøgelsespanelerne YouGov og Norstatpanel.

FAQs – Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Toluna?
Toluna er et internationalt undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet. Tilmeld dig Toluna her, det er 100% gratis og uforpligtende.

Er Toluna trygt?
Undersøgelsespanelet Toluna er internationalt anerkendt og er et trygt sted at få belønninger for betalte undersøgelser og spørgeskemaer. Du kan altså trygt benytte dig af Toluna-panelet til at tjene lidt ekstra hver måned. Tilmeld dig Toluna her, det er 100% gratis og uforpligtende.

Er Toluna svindel?
Nej, forbruger- og undersøgelsespanelet Toluna er en 100% legitim og reguleret virksomhed som hjælper forbrugere med at tjene penge på spørgeskemaer og undersøgelser på nettet. Tilmeld dig Toluna her, det er 100% gratis og uforpligtende.