Opinionsland er et forbrugerpanel på linje med YouGov og Norstatpanel. Opinionsland tilbyder betalte undersøgelser og online spørgeskemaer til belønninger i form af gavekort eller kontanthævninger til din Paypal-konto. Opinionsland er et internationalt brugerpanel, der er anerkendt for at tilbyde spændende spørgeskemaer og gode belønninger til brugerne. Opret en bruger på Opinionsland Det er 100 % gratis at oprette en bruger på Opinionsland og tilmelding tager normalt mindre end 2 minutter, hvis du bruger din Facebook-konto eller G-mail til at oprette.

Opret en bruger på Opinionsland

Det er 100 % gratis at oprette en bruger på Opinionsland og tilmelding tager normalt mindre end 2 minutter, hvis du bruger din Facebook-konto eller G-mail til at oprette.

Opinionsland er ikke det eneste forbrugerpanel, hvor du kan tjene penge online, hos Verusam har vi testet mange forskellige undersøgelsespaneler og på baggrund af disse tests kan vi anbefale følgende hjemmesider:

 • Logo YouGov

  YouGov

  Tjen 35 - 50 kroner per undersøgelser

 • Opinionsland

  Opinionsland

  Tjen op til 50 kr. per undersøgelser

 • Logo Toluna

  Toluna

  Tjen 25 - 40 kr. per undersøgelser

 • MonoSurveys logo

  MonoSurveys

  Tjen op til 40 kr. per undersøgelser

I denne artikel kan du læse meget mere om Opinionsland og hvad de tilbyder deres brugere og hvorfor du skal tilmelde dig deres platforme. Du kan også få svar på, om platformen er sikker at bruge, samt vores egne erfaringer med Opinionsland.

Vores erfaringer med Opinionsland

Hos Verusam har vi testet og testet Opinionslands brugerpanel i et par måneder, og vores erfaring med panelet er positiv. Opinionsland har bygget en yderst brugervenlig platform, hvor de tilbyder betalte undersøgelser til deres brugere. Med en enkel tilmeldingsproces og god information både på platformen og via e-mail kan du meget nemt og hurtigt komme i gang på Opinionsland. Anmeldelse af Opinionsland Vores vurdering af Opinionsland er, at det er et sikkert og nemt sted at tjene penge online, men forbruger- og undersøgelsespanelet er ikke det bedste sted at tjene penge på undersøgelser, da betalingen/belønningen pr. gennemført undersøgelse er lidt mindre end andre steder og vi giver derfor kun 4 ud af 5 mulige stjerner til Opinionslands platform.

Er Opinionsland sikkert eller er det svindel?

Nej, Opinionsland er ikke et fupnummer, det er en 100 % legitim virksomhed og platform, der bruges af mere end 6 millioner mennesker verden over. Valgstedet hedder Opinionsland på internationalt plan og ejes og drives af det internationale firma Dynata, LLC (tidligere kendt som Survey Sampling International, LLC). Opinionsland sælger ikke personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner og vil aldrig forsøge at sælge dig et produkt. De er blot et brugerpanel, der tilbyder undersøgelser til brugere for belønninger i et begrænset antal som beskrevet på deres hjemmeside, enkelt og greit.

Alt du behøver at vide om Opinionsland

Opinionsland fungerer på mange måder på samme måde som Norstatpanel og de andre meningspaneler, der tilbyder betalte online undersøgelser.

Om Opinionsland

Opinionsland er et internationalt forbruger- og forskningspanel, der hjælper virksomheder verden over med forbrugerforskning. Hjemmesiden er også et sted for dig som forbruger, der gerne vil tjene penge online eller tjene lidt ekstra penge hver måned, som registreret bruger på Opinionsland kan du være en af ​​dem, der besvarer virksomhedernes undersøgelser og modtager betaling og/eller belønning for dine svar på disse.

Belønninger

Hos Opinionsland får du ikke penge for dine svar på de undersøgelser og spørgeskemaer, du modtager, men point, på samme måde som hos Norstatpanel, YouGov og de mange andre forbrugerpaneler. De point du optjener på Opinionsland kan veksles til gavekort eller kontante betalinger til din PayPal-konto, herfra kan du overføre fra din PayPal-konto til din bankkonto – med andre ord kan du tjene rigtige penge ved at besvare undersøgelser på Opinionsland.

Hvis du ikke vil betale kontant, men vil gøre brug af de mange gavekort, du kan veksle dine point til, kan du få gavekort til Zalando, CDON.com, H&M, Jula, Dressmann og mange flere.

FAQs – Ofte stillede spørgsmål

Find svar på ofte stillede spørgsmål om Opinionsland.

Er Opinionsland en svindel?

Nej, Opinionsland er ikke et fupnummer, det er en 100 % legitim virksomhed og platform, der bruges af mere end 6 millioner mennesker verden over. Valgstedet hedder Opinionsland på internationalt plan og ejes og drives af det internationale firma Dynata, LLC (tidligere kendt som Survey Sampling International, LLC).

Opinionsland sælger ikke personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner og vil aldrig forsøge at sælge dig et produkt. De er blot et brugerpanel, der tilbyder undersøgelser til brugere for belønninger i et begrænset antal som beskrevet på deres hjemmeside, enkelt og greit. Tilmeld dig Opinionsland her, det er 100% gratis og uforpligtende.

Hvad er Opinionsland?

Opinionsland er et internationalt forbruger- og undersøgelsespanel, der tilbyder betaling/belønning for dine svar. På Opinionslands hjemmeside kan du nemt og gratis oprette en bruger og komme i gang med betalte undersøgelser online. Tilmeld dig Opinionsland her, det er 100% gratis og uforpligtende.

Er Opinionsland sikkert?

Ja, Opinionsland er ligesom mange andre forbruger- og undersøgelsespaneler helt legitime og et nemt sted at tjene lidt ekstra penge hver måned ved at besvare undersøgelser og spørgeskemaer. Tilmeld dig Opinionsland her, det er 100% gratis og uforpligtende.

Hvordan tjener man penge på Opinionsland?

Du kan tjene penge på Opinionsland.dk ved at besvare undersøgelser og spørgeskemaer, sådan fungerer det, at du svarer på undersøgelser og spørgeskemaer du får når du har oprettet en bruger, så får du point der kan veksles til rigtige penge der kan betales til PayPal. Tilmeld dig Opinionsland her, det er 100% gratis og uforpligtende.

Hvor meget kan du tjene på Opinionsland?

Det er ikke store summer, du kan tjene ved at besvare betalte spørgeundersøgelser online, heller ikke hos Meningstoret. Men det er en fin ekstra lille indtægt at få og noget, som alle kan finde ud af. De fleste mennesker, der bruger tid på denne indtjeningsmetode, har tilmeldt sig flere brugerpaneler for at få flere undersøgelser og tjene mere. Tilmeld dig Opinionsland her, det er 100% gratis og uforpligtende.