Her kan du læse mere om det velkendte undersøgelsespanel Norstatpanel, samt vores anmelde af og erfaringer med panelet.

Norstatpanel er et Skandinavisk undersøgelsespanel som tilbyder betalte undersøgelser og betalte spørgeskemaer til almene forbrugere i Skandinavien.

Det er altså en måde hvorpå du kan tjene penge uden nogen form for uddannelse, erfaring eller specifik kundskab. Du kan tilmelde dig og begynde at tjene penge som helt almindelig dansker.

Norstatpanel er selvfølgelig ikke den eneste spiller på markedet, der findes mange forskellige undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser. Hvis du ønsker at komme i gang med betalte undersøgelser, anbefaler jeg dig at oprette en gratis bruger hos følgende paneler:

Hvis du ønsker at lære mere om Norstatpanel og hvad de står for, kan du læse videre i artiklen. Du kan blandt andet læse om:

 • Hvad er Norstatpanel?
 • Er Norstatpanel trygt eller svindel?
 • Vores erfaringer med Norstatpanel

Kort fortalt, så er Norstatpanel et undersøgelsespanel som tilbyder deres brugere belønning for deres meninger og svar, det er et panel du kan stole på. Du kan tilmelde dig Norstatpanel her og komme i gang på få minutter.

Andre forbrugerpaneler der tilbyder betalte undersøger

Norstatpanel er langt fra det eneste forbrugerpanel som tilbyder betaling mod besvarelse af spørgeundersøgelser og hos Verusam har vi testet alle de bedste undersøgelsespaneler og fundet nedenstående som de bedste og mest lønsomme:

 • Tjen 35 - 50 kroner per undersøgelser

  Logo YouGov

  YouGov er et internationalt forbrugerpanel som blev oprettet i 2000. Med mere end 17 million brugere på deres platform er de den største platform indenfor betalte undersøgelser i verden. Forbrugerpanelet tilbyder betalte undersøgelser og spørgeskemaer til almene forbrugere, leveret til dig i samarbejde med deres partners verden over, som alle har det til fælles, at de ønsker meninger og svar fra den almene befolkning for at styrke deres virksomhed, brand eller produkt.

 • Tjen op til 50 kr. per undersøgelser

  Opinionsland

  Opinionsland er et af de største og mest anerkendte undersøgelsespaneler som tilbyder betalte undersøgelser i Danmark. Forbrugerpanelet som findes i mange forskellige lande er særdeles populært grundet deres kontante udbetaling til PayPal, hvilket gør det muligt for brugere at få udbetalt kontanter for deres meninger. Udover kontante udbetalinger til PayPal, kan man også veksle sine point til gavekort til Zalando eller Just-eat.

 • Tjen 25 - 40 kr. per undersøgelser

  Logo Toluna

  Toluna er et andet panel som også tilbyder kontant udbetaling af optjente point, du kan altså veksle dine point i deres platform med overførsler i rigtige penge til din PayPal-konto. Toluna er også et internationalt panel som samarbejder med blandt andet Coca Cola, Amazon og Fiat, for at nævne nogle få. Dette er et klart signal om at Toluna er en seriøs platform og et sikkert sted at tjene penge på undersøgelser.

 • Tjen op til 40 kr. per undersøgelser

  MonoSurveys logo

  MonoSurveys er ét af de mest populære paneler indenfor betalte undersøgelser, da de tilbyder kontante udbetaling af de point du optjener igennem deres platform, når du besvarer deres undersøgelser.

Hvad er Norstatpanel?

Norstatpanel er et undersøgelsespanel udarbejdet og drevet af Norstat, som har til formål at hjælpe virksomheder med indsamling af data fra almene forbrugere igennem betalte undersøgelser og spørgeskemaer på nettet.

Norstatpanel findes i både Danmark, Norge og Sverige, hvor flere hundredtusind forbrugere og virksomheder er tilmeldt, i håb om at skabe en bedre fremtid.

Bliv belønnet for at udtrykke din mening

Norstatpanel

Som medlem af Norstatpanel og med optjente mynter (point), kan du også give til velgørenhed. I deres butik kan du vælge hvilken velgørenhed og hvor meget du ønsker at donere, i 2020 donerede deres medlemmer mere end 1.2 mio. kroner til velgørenhedsprojekter igennem Norstatpanel.

Sådan fungerer Norstatpanel:

Norstatpanel fungerer på den måde at du først og fremmest må tilmelde dig, selvfølgelig. Herefter vil du automatisk få tilsendt skræddersyede undersøgelser og meningsmåler du kan besvare imod belønninger.

 • Tilmeld dig Norstatpanel
 • Besvar undersøgelser
 • Modtag Norstatmynter
 • Indløs dine mynter

Så enkelt er det.

Norstatpanel belønninger:

Belønninger kan findes i deres butik, som de kalder Norstatbutikken. Her får du en oversigt over dine Norstatmynter, stjerner og lodder du har aktivt eller optjent.

I Norstatbutikken kan du vælge mellem følgende belønninger:

 • Gavekort
 • Kuponer
 • Lodder til lotteri
 • Giv penge til velgørenhed

Du kan eksempelvis købe et gavekort til elektronikbutikken Power eller streamings tjenesten Spotify. Du kan også vælge at købe kuponer som du kan indløse i forskellige butikker rundt om i Danmark, eksempelvis til 7-11, hvor du kan få en valgfri Coca-Cola eller en kop kaffe.

Norstatpanel rejselotteri:

Som nævnt foroven, kan du også benytte dine optjente Norstatmynter til at købe lodder til deres rejselotteri. I rejselotteriet kan du vinde et rejsegavekort til en værdi af 15.000 kr.

Der er dog ikke kun én vinder i deres rejselotteri, også 2, 3, 4 og 5. pladsen får gevinster.

Norstatpanel loyalitetsprogram:

Norstatpanel har et fantastisk loyalitetsprogram, hvor du starter på det de kalder ”start niveau” og det højeste er ”VIP niveau”. For hvert niveau du stiger, jo flere Norstatmynter og fordele får du.

Opbygningen af de forskellige niveauer er således:

 • Start niveau
 • Sølv niveau
 • Guld niveau
 • Diamant niveau
 • Platin niveau
 • VIP niveau

Det vil sige, jo mere aktiv du er og jo flere undersøgelser du besvarer på forbrugerpanelet Norstatpanel, jo flere point vil du få, ved hjælp af deres loyalitetsprogram.

Udover at du får flere Norstatmynter efter jo flere undersøgelser du besvarer, så får du også aktiveret en række fordele. Når du eksempelvis går fra startniveau til sølv niveau, så får du automatisk et lod i rejselotteriet for hver undersøgelse du besvarer.

Disse fordele bliver kun bedre og bedre, jo mere du stiger i niveau i deres loyalitetsprogram.

Er Norstatpanel trygt eller svindel?

Norstatpanel er som nævnt ejet og drevet af virksomhed Norstat og kan findes i både Norge, Sverige og Danmark. Undersøgelsespanelet og virksomheden bag er særdeles anerkendt og betroet af mange medlemmer og virksomheder i Skandinavien, Norstatpanel er altså et panel du kan stole på og derfor ikke svindel.

Vores erfaringer med Norstatpanel

Vi har testet og afprøvet undersøgelsespanelet Norstatpanel og er særdeles tilfredse, specielt deres loyalitetsprogram og rejselotteri er noget vi anser som en stor fordel, hvis man skal vælge et undersøgelsespanele frem for et andet.

Deres interface gør det enkelt og let at navigere rundt, når man først er logget ind som medlem og man får automatisk besked når der er nye undersøgelser at besvare.

Derfor anbefaler vi Norstatpanel og mener det er både et trygt og godt sted at tjene penge på betalte undersøgelser.

Konklusion

Norstatpanel er først og fremmest trygt og sikkert sted at finde betalte undersøgelser og spørgeskemaer. I tillæg er det en af de bedste undersøgelsespaneler for dem som ønsker at arbejde intensivt med undersøgelser på nettet, da deres loyalitetsprogram kan blive særdeles lønsomt.

Derfor anbefaler vi Norstatpanel til dem som ønsker at tjene penge på undersøgelser online.

Læs også være anmeldelse og erfaringer med undersøgelsespanelerne YouGov og Toluna.